ישראל היא כור היתוך בכל הקשור לקולינריה. כל עליה הביאה לישראל את הטעמים והצבעים הייחודיים שלה. עם הזמן התחלנו גם לאזרח מנות של המדינות השכנות...
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
אספתי מתכונים מרחבי המזרח התיכון. מתכונים אשר עלו לישראל וכן מתכונים שהותאמו לישראל. את כל זה הפכתי לארוחה אחת.
תפריט הארוחה
- טאפנד בבוחה ודבלים, פסטו צאן, ארטישוק בלימון כבוש ושמן זית.
- תמר מ'גהול ממולא באגוזים וגבינת סנט מור.
- ברוסקטה עם קרם חצילים קלויים וקרפצו טלה.
- מרק ערמונים פטריות יער ותפוח עץ.
- סביצ'ה מוסר בסלט ישראלים עם רוטב טחינה ויוגורט.
- קפרזה רעננית.
- פרגיונת שאותה טרם פגשתם.
- קציצות טלה וצנוברים ברוטב ארטישוק פלפל אדום ומנגולד.
- מוס שוקולד קפה וויסקי.
היינות שהוגשו בארוחה
- Boukha Bokobsa.
- Petit Bourgeois – Sauvignon Blanc 2009.
- Ruffino – Chianti Superior 2008.