לוקחים קצת מפה, לוקחים קצת משם, ומחברים את הכל ביחד. מוסיפים קצת ירקות עונתיים, קצת תבלינים והרבה אהבה... והנה יש לנו ארוחה!
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
במהלך החיים אני נחשף למתכונים שונים ומפתח מתכונים משל עצמי.
את המתכונים המצויינים אני שומר ואחר כך כל מה שנותר לעשות הוא לקחת אותם ולראות אלו מהם מתאימים אחד לשני כדי שאפשר יהיה ליצור מהם ארוחה שבה המנות יתחברו אחת לשנייה.
לוקחים קצת מפה וקצת משם והנה יש לנו ארוחה.
תפריט הארוחה
- סוכריות "שייטל".
- וול או ואן.
- מרק קרם סלק ועגבניות.
- כרובית באיולי זעפרן.
- צלע לבן בזיגוג משמש-ברנדי בתוספת סלט קוסקוס.
- פפנש.
היינות שהוגשו בארוחה
- Tishbi – Brut.
- Domain Ventura – Grand Vin 2009.
- Livne – אדום יבש 2009.